Doove Venocare levert haar diensten via gediplomeerde bandagisten. Wij concentreren ons op de Randstadprovincies (Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht), waar we een dekking hebben van zo'n 75 bezoeklocaties. Wellicht is er ook één bij u in de buurt! De locaties bevinden zich voornamelijk in zorgcentra waar zowel bewoners als bezoekers van buitenaf op afspraak welkom zijn. Bent u niet in de gelegenheid om naar de bezoeklocatie te komen vanwege medische indicatie of woont u buiten een straal van 20 km., bezoeken wij u kosteloos thuis voor het aanmeten van uw steunkousen. Alle afspraken worden vanuit het centrale punt in Waddinxveen gecoördineerd. U heeft één aanspreekpunt.

Door goede afspraken met zorgverzekeraars worden door ons geleverde steunkousen altijd geheel vergoed. De wettelijk vastgestelde eigen bijdrage valt hier buiten. Hier leest u meer over de voorwaarden voor het aanvragen van steunkousen via uw zorgverzekeraar.  

Neem contact met ons op voor eventuele aanvullende informatie en het maken van een afspraak. Dat kan ook telefonisch: 0182-624950. Wij staan u graag te woord!